zaterdag 10 juli 2010

Geohot heeft zijn iPhone 4 al gejailbreaked

De bekendste iPhone hacker Geohot heeft zijn blog vandaag geupdate met een plaatje van zijn nieuwe iPhone 4 met jailbreak natuurlijk. Hij geeft aan geen plannen te hebben voor een snelle release en zegt zelfs dat hoe meer mensen hem vragen wanneer zijn hack uitkomt hoe langer het zal duren.

Zijn hack, Limera1n, noemt hij niet meer dan een druppel op een website. De aan hem toegeschreven pwned4life hack verbant hij naar het rijk der fabelen en noemt het een verzinsel van een blogger uit een of andere kelder. Hij zegt te bedoelen met pwned for life een hack voor de iPhone 2G, 3G en iPod touch. Als gevolg van een hardware exploit zal Apple die hack nooit kunnen patchen met een firmware update.

Ik denk dat we onze troeven moeten zetten op een nieuwe versie van @Comex met een update voor Spirit om iOS4 te jailbreaken. Op dit moment is het grote kat en muis spel begonnen. Volgens bronnen wacht Spirit op release van iOS 4.01 door Apple. Andersom probeert Apple de exploit te achterhalen die de DevTeam hackers achter de hand hebben om deze nog snel te kunnen patchen.

Echter met de ontvangstproblemen van de iPhone 4 en andere problemen kan Apple niet te lang wachten. Ik gok op aanstaande maandag en ga er van uit dat uiterlijk een dag erna Spirit en wellicht andere jailbreaks uit onverwachte hoek zullen opduiken.

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten