maandag 1 november 2010

Verhuisbericht...

Afgelopen weekend druk geweest met het inrichten van de webserver op het eigen domein marcogadgetblog.nl. Uiteindelijk gekozen voor WordPress als content management systeem dat, boven Blogger, toch veel meer mogelijkheden biedt voor groei, want de bezoekersaantallen lopen nog steeds op, en aanpassing van thema's enzovoort.


Bij de nieuwe provider, One.com, is datadoorvoer onbeperkt waardoor groei van de aanstroom van bezoekers onbegrensd zou moeten zijn. Het gekozen WordPress thema is nog niet de uiteindelijke look & feel die ik wil bereiken, maar eerst moet ik ervaring opdoen met het werken en aanpassen van WordPress thema's, plugins en widgets. Wel is er nu al een apart iPhone thema, zoals bekend van iPhoneclub. Als je met een iPhone naar marcogadgetblog.nl gaat krijg je dit automatisch.

Het kost nog even tijd om alle blog-artikelen te voorzien van de juiste categorie, het zijn er dan ook meer dan 700, maar zodra gereed kun je via het menu rechtstreeks naar artikelen in een aparte categorie gaan. Hier is dus ook nog even geduld gevraagd. De blog bij Blogger zal nog blijven bestaan, maar zal niet meer worden bijgewerkt na vandaag. Daar zal ik een verhuisbericht naar de nieuwe blog plaatsen.

Tijdens het verhuizen gaat het bloggen gewoon door...zij het op een iets lager pitje.

Neem een kijkje op de nieuwe Marcogadgetblog.nl

2 opmerkingen:

  1. BlueHost is definitely the best web-hosting company with plans for any hosting requirements.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. There is a chance you're qualified for a complimentary Apple iPhone 7.

    BeantwoordenVerwijderen