zondag 31 oktober 2010

Waar is de wintertijd bug iOS 4.1?

Toen eind september Nieuw Zeeland als eerste over ging naar de Wintertijd, bleek er in iOS 4.1 een bug te zitten. In plaats van 1 uur achteruit, werd de klok 2 uur achteruit gezet. Een iPhone bezitter werd in plaats van om vier uur, om drie uur gewekt door de klok app.
Volgens kenners stond ons een chaos te wachten als dit weekend de wintertijd in de rest van de wereld zou ingaan als Apple niet met een update zou komen. De jailbreakers zagen de bui al hangen, 4.1.1 zou natuurlijk ook de unthethered jailbreak stuk maken, waardoor we met een dilemma kwamen te zitten: de juiste tijd of een jailbreak.

De update van Apple kwam er niet en de wintertijd kwam wel en de gevolgen? Niets aan de hand. Mijn iPhone net als de iPad en de iMac staan keurig netjes op de wintertijd en ook de wekkerfunctie werkt normaal. Alle afspraken staan in de agenda op de juiste tijd.

Blijkt het allemaal een storm in een glas Kiwi water...

3 opmerkingen:

  1. Ik west het niet meer 100% zeker, maar volgens mij is er toen ook bij gezegd dat deze bug alleen voor NwSealand zou zijn..... Iets in de landinstellingen....

    BeantwoordenVerwijderen