maandag 11 oktober 2010

Toch snel unlock 4.1 baseband van Geohot?

Die George Hotz, Geohot, blijft de luis in de pels van de jailbreak community. Gisteren bracht hij zonder overleg de Limera1n jailbreak voordat Greenpois0n zou worden uitgebracht. Vandaag komt hij op de proppen met de aankondiging van LimeSn0w, de unlock voor de iPhone baseband 02.10.04 en 05.15.01.


Hij doet de mededeling nadat eerder vandaag het Chronic Devteam bekend maakte dat ze twee exploits hebben gevonden in de nieuwste baseband voor de iPhone. Het Devteam wil de unlock echter bewaren totdat iOS 4.2 in november uitkomt en deze samen met de jailbreak voor firmware versie 4.2 uitbrengen.

En dan trekt Geohot weer alle aandacht met het aantonen van het bestaan van LimeSn0w die hij zeer snel openbaar wil maken. Dat is op zich goed nieuws voor alle iPhone gebruikers die hun unlock kwijt raakten na een onbedoelde update naar 4.1 zonder gebruik te maken van de veilige TinyUmbrella methode.

UPDATE: Inmiddels is Limera!n al toe aan Beta 4 waar een aantal eerdere bugs gefixt zijn. Steeds nog geen bericht wannneer andere dan de Windows versie beschikbaar komen.

Het wordt trouwens kortdag... Apple schijnt al te werken aan een patch die naast de wintertijd bug ook de Limera!n exploits fixt. Zorg dat je in ieder geval je SHSH blobs opslaat met TinyUmbrella of via Cydia voor 4.1 voordat binnenkort 4.1.1 uitkomt!

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten