zaterdag 9 oktober 2010

Limera1n jailbreak voor alle iOS devices?

Het is toch een apart mannetje, die Geohot. De man van de eerste jailbreak en unlock, gestopt als lid van het DevTeam, maar nu wil hij terug en claimt hij dat zijn jailbreak, Limera1n, wordt opgenomen in GreenPois0n.

Net een dag nadat het Chronic DevTeam en Comex bekend hebben gemaakt dat de langverwachte GreenPois0n jailbreak op 10-10-10 openbaar zal worden gemaakt, maakt Geohot bekend dat hij een eigen bootrom exploit heeft die hij opgenomen wil zien in GreenPois0n.

Hij claimt dat Limera1n alle iDevices kan jailbreaken. Eerder waren we ook al in verwachting van Limera1n toen Geohot er plotseling mee kapte omdat hij ziek werd van alle gezeur van gebruikers die bleven vragen om een releasedatum. Nu wil hij terug en claimt zijn plek op basis van zijn verdiensten in het verleden.

Als dat gebeurd zal dit onherroepelijk leiden tot een vertraging van de release. Ook is het onlogisch om een, voor Apple onbekende, nieuwe bootrom exploit op te offeren voor zijn persoonlijke genoegdoening. Maar zoals gezegd, Geohot's brein is complex en ondoorgrondelijk en het blijft een apart mannetje.

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten