dinsdag 5 oktober 2010

GalaxyTab prijst zichzelf uit de markt

Samsung 's GalaxyTab moet een iPad killer worden, maar daar lijkt nu al een eind aan te komen nu bekend is geworden dat de Tab duurder wordt dan de iPad in Nederland.


Met een kleiner scherm van 7 inch ten opzichte van 9,7 inch voor de iPad, maar met wel een camera en 3G aan boord leek de GalaxyTab op weg een iPad killer te worden. Nu echter de prijs in de losse verkoop in Nederland bekend is geworden lijkt dat op zijn minst zeker.

Met €749 wordt de kleinere GalaxyTab €150 duurder dan de vergelijkbare en €599 kostende 16GB iPad 3G. Met hoeveel de Telco's de Tab willen sponsoren in combinatie met een data abonnement is nog niet bekend, evenals wie de GalaxyTab gaat leveren.

Met de 7 inch lijkt de GalaxyTab vlees noch vis, te groot voor een telefoon, te klein als tablet? Het Amoled scherm dat er eerst in zou komen zit er ook al niet in. Het is ongelofelijk dat een geboren iPad killer alleen al op prijs gaat verliezen van een Apple product, die toch normaliter duurder behoren te zijn...Rare wereld, die tabletwereld...

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten