zaterdag 18 september 2010

Jailbreaktool GreenPois0n nadert voltooiing, pas op voor fake sites!

Dat GreenPois0n gebruikt zal gaan worden voor de volgende jailbreak is bij de meesten bekend. Relatief weinig is er echter bekend van het Chronic Devteam dat werkt aan de nieuwe jailbreak.

Het bekendste lid is PosixNinja en deze week is hun website geupdate. Op de site www.greenpois0n.com wordt een screenshot van GreenPois0n in actie getoond. Wat we er van leren is niet veel. De tool kan de iPhone zelf in recoverymode zetten en zo te zien draait hij nu nog onder Windows.Iedereen wacht gespannen af of de jailbreak al dan niet tethered zal zijn. Een tweet van @Comex biedt hoop op dit vlak. Op een vraag wat als de jailbreak tethered is antwoord @Comex:'Wees niet bang'.

De verwachting is nog steeds dat GreenPois0n voor het einde van de maand het levenslicht zal zien. De datum 25 september past daar nog steeds in...

Er zijn ook een aantal kwaadwillenden actief die meeliften op de informatiebehoefte die er onder de iPhone en iPad bezitters heerst. Ga niet naar GreenPoiss0n.org, .info of anderen. Dit zijn sites die niets met GreenPois0n te maken, daarentegen proberen ze virussen en andere kwaadwillende code te installeren!

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten