zondag 1 augustus 2010

Tablet Wallport: hang je iPad aan de muur

In de toekomst zullen elegante touchscreens geïntegreerd worden in muren, meubels van onze huizen en kantoren, klaar om gebruikt te worden voor presentaties, bediening van onze verlichting en apparatuur of browsen op het web.

Tot die tijd zullen we het moeten doen met de iPad en andere tablets die ons gemak moeten dienen. Het probleem is echter dat je ze nog niet overal makkelijk kunt ophangen.

Daar brengt TabletWallPort nu verandering in met de komst van de Wallport. Een aluminium mount voor de iPad om plat aan de muur te hangen.

Met de 100 Vesa mount is de Wallport compatible met op de markt verkrijgbare Vesa mount standaarden en muurbeugels van diverse aanbieders. Als optie kan een roterende achterkant worden gekozen, zodat gekozen kan worden voor portret of landscape weergave.

De Wallport is verkrijgbaar in twee opties, de 'naked' of de 'skinned', waarbij gerefereerd wordt naar een naakte iPad en eentje met een skin, die maximaal 3 mm dik kan zijn. Je koopt dus alleen de achterplaat met de schroefgaten voor de VESA standaarden, maar is wel zelfstandig aan de muur op te hangen.

De Wallpaper kost $50 en is als pre order te bestellen op de website van Tabletwallpaper.com Leverbaar vanaf 12 augustus. Samen met een burostandaard Vesa mount wordt de iPad een handig hulpmiddel of als extra monitor op elk buro , keuken of andere plek waar je de iPad niet steeds in de handen kunt of wilt houden.


- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten