vrijdag 2 juli 2010

Wordt redesign van AppleTV een echte Apple TV?

Na Engadget.com baseert nu de New York Times op hetzelfde lek het gerucht dat de nieuwe versie van de AppleTV geen settop kast meer wordt maar een echte TV.

Het is nog allemaal vaag en veel interpretatie van alle kanten, maar er zit wel een logica in. Op vragen over de GoogleTV die aan Steve Jobs werden gesteld tijdens het recente D8 interview antwoordde Steve dat niemand zit te wachten op nog een box onder je tv voor media content. We moeten dit anders benaderen en daar komt Google ook wel achter was zijn antwoord.

Geen box dus als we hierop af gaan. Wat we wel al weten is dat de nieuwe AppleTV gaat draaien op iOS. Voeg daar de huidige geruchten van de Cloud streaming van MobileMe aan toe en je hebt de perfecte basis om via de iTunes Store of andere iOS devices als de iPhone, iPad en iPod Touch media content naar de woonkamer te brengen.

Waar stop je dat kleine pakketje in? Precies, in een Apple designed TV. Het design team dat aan de AppleTV werkte is vervangen door een nieuw team. Waarom zou je dat doen? Omdat het een heel nieuw product wordt, misschien zelfs met een camera en FaceTime of draaf ik nu door?

Ik gok er op dat in september de nieuwe versie wordt gepresenteerd en net op tijd voor de feestdagen in de winkel.

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten