donderdag 1 juli 2010

Wireless syncen iTunes staat gereed?

Diverse bronnen maken melding van het feit dat Apple een Cloud service gereed heeft staan die het draadloos synchroniseren met iTunes en iDevices moet mogelijk maken.

De afgelopen weken gaf Steve Jobs al in zijn mails aan gebruikers die vroegen wanneer draadloos synchroniseren mogelijk zou worden. Zijn antwoord: 'Soon'.

De cloud service zou ook het steamen van muziek en film tussen computer en iDevices als de iPhone kunnen laten verlopen via Apple servers.

Het meest logisch is dat Apple daarvoor de reeds bestaande betaalde service, MobileMe, zal gebruiken. Zoals een tijdje geleden werd verwacht dat de service gratis zou worden aan de hand van de wijze hoe een account werd weergegeven.

Nu lijkt mij dat dit de voorbereidingen waren voor de nieuwe MobileMe met data streaming. Ik kon me al niet voorstellen dat Apple dit gratis zou doen en €79 per jaar per account zou laten lopen.

Samen met twee nieuwe Apple apparaten met camera, iPad en iPod Touch?, zou Steve Jobs dit presenteren op de volgende Apple keynote in september.

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

1 opmerking:

  1. BlueHost is ultimately one of the best web-hosting provider for any hosting plans you might require.

    BeantwoordenVerwijderen