maandag 26 juli 2010

Jailbreak binnenkort, nog enkele problemen

Niet alleen de bezitters van de iPhone 4, maar ook van de oudere versies wachten al weken ongeduldig op een jailbreak. Zowel Saurik als ook Planetbeing melden dat een jailbreak aanstaande is, maar er nog een aantal problemen eerst moeten worden opgelost.

Een App die nog roet in het eten gooit is FaceTime. De nieuwe videochat op de iPhone 4 is complex en men is er nog niet helemaal uit. Ook wil men geen halve jailbreak uitbrengen voordat ook deze app goed draait.

De 3G en 3GS iPhone eigenaren zal FaceTime weinig bommen, maar Saurik geeft duidelijk aan dat een jailbreak er vandaag nog niet zal komen...morgen dan?

Wel belangrijk nieuws dat jailbreaken en unlocken nu ook legaal wordt in de VS. Het Congres stemt vandaag over een wet die het telefoongebruikers moet mogelijk maken om aan de eigen bestanden te komen en de telefoon onafhankelijk te gebruiken bij andere operators.

Of Apple daarmee ook voortaan net als in Belgie en Italie in de VS unlockte toestellen gaat leveren is de vraag. Het zal wel een bommetje leggen bij AT&T...

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten