vrijdag 23 juli 2010

Flipboard overdonderd door succes

Flipboard, de gratis multimedia app voor de iPad, heeft zoveel positieve pers gehad sinds de lancering deze week dat de makers geen andere keus hebben dan de service te knijpen. Er zijn zoveel gebruikers die de app willen proberen en inloggen dat de servers continue overbelast zijn.

Desondanks doen ze er alles aan nieuwe gebruikers van de unieke app te laten proeven van de geweldige en revolutionaire gebruikersinterface. Ze zijn druk bezig extra servers in te richten om dit mogelijk te maken. Het zal echter nog een aantal weken duren voordat alles echt draait zoals ze voor ogen hebben.

Gisteren werd al versie 1.1 uitgebracht die een aantal zaken aanpakt die nog niet zo goed liepen. Dat dit zo snel gaat duidt op een voorkeursbehandeling van Apple

Dat is ook niet verwonderlijk. Apps als Osfoosa, Pulse, Nu HD en Flipboard maken optimaal gebruik van de mogelijkheden die Apple voor ogen heeft voor de iPad. De trend is gezet en ik kan niet wachten op nieuwe apps die de grenzen van de userinterface nog meer verleggen.

Wat is het toch geweldig om zo de iPad te kunnen gebruiken. Dat zullen al die tienduizenden Nederlanders en Belgen die vandaag eindelijk hun speeltje mochten kopen ook ervaren.

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

1 opmerking:

  1. BlueHost is definitely the best website hosting company with plans for all of your hosting requirements.

    BeantwoordenVerwijderen