dinsdag 27 juli 2010

Batterijlader met Apple magic

In de zijlijn van de hele technische makeover van de iMaclijn, de nieuwe razendsnelle Mac Pro en het langverwachte Touch Magic touchpad voor bij je nieuwe Mac, heeft Apple vandaag een vreemde eend in de bijt uitgebracht. De Apple batterijlader...

Dat is nu niet een product dat je van Apple zou verwachten, maar schijn bedriegt...Het kleine blokje waar je twee penlites mee kunt opladen zit boordevol Apple technologie. Apple zet al jaren in op een groen imago en de oplader verbruikt minder energie dan de concurrerende opladers op de markt.

De lader is zo slim dat, als de batterijen bijna vol zijn, er ook minder energie gebruikt wordt. In standby gebruikt de Apple lader zelfs 10x minder stroom dan de concurrenten.

Apple levert 6 AA nimH oplaadbare batterijen die samen voor 10 jaar gebruik goed moeten blijven. Het idee is dat gebruikers minder energie gebruiken en ook minder batterijen gebruiken. Voor Apple is de oplader onderdeel van de totaalbeleving. Koop de draadloze Magic Mouse, Pad en Keyboard en koop er meteen de Apple oplader bij.

Ik hou het voorlopig bij mijn grote oplader waar 4 van alle typen batterijen kunnen worden opgeladen, al zou ik hem wel graag willen hebben, alleen al omdat ie van Apple is...

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten