maandag 7 juni 2010

Ik zei toch, te hooggespannen verwachtingen...

De keynote is afgelopen en resumerend moet ik concluderen dat ik maar drie verassingen heb ervaren. Enerzijds de naamgeving, iPhone 4, en niet zoals ik zeker dacht te weten iPhone HD en anderzijds PDF ondersteuning in iBooks en de HD recording. De rest had ik de afgelopen maanden al gelezen of was te verwachten.

Ok, FaceTime is leuk, maar voordat al de contacten waarmee ik via wifi mee zou willen videobellen een iPhone 4 heeft, zijn we een paar jaar verder. En dan is er ook nog Skype, wel via 3G.

Geen OSX 10.7, geen gratis MobileMe, geen extra features in iOs4 en geen AppleTV. Teleurstellend? Ja en neen. In mijn voorspelling eerder vandaag had ik er al rekening mee gehouden, maar je hoopt stiekem toch op meer.

Toegegeven de iPhone 4 is dun en sexy, maar ik kijk meer uit naar iOS4 voor op mijn 3GS. Voorlopig maar even de 4 uit de boom kijken. Met de komst van de iPad is de iPhone voor mij naar het 2e plan geschoven. Wel belooft dit een en ander voor de volgende generatie iPad.

Net als bij alle eerdere versies durf ik de iPhone 4 toch niet zonder case te gebruiken en dan zie je het verschil toch niet zo, denk ik, hoop ik...?! (ik probeer mezelf in te praten dat ik hem niet hoef...)

Hier nog een overzicht van de verschillen tussen de iPhone 4 en de 3GS;- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

1 opmerking:

  1. Nieuwe naam Iphone HD. Ik weet het zeker.
    Alvast eet smakelijk, natuurlijk graag een foto/filmpje hoe je je hoed verorbert

    BeantwoordenVerwijderen