zaterdag 13 maart 2010

Schatting: Apple verkoopt 91.000 iPads in 6 uur

Volgens bijgestelde schattingen heeft Apple de eerste 6 uur 91.000 iPads verkocht. De schattingen zijn op basis van de ordernummers in de Apple store en bijgesteld met reguliere verkopen en het feit dat een order maximaal 2 iPads per klant mag bevatten. Bestellers wordt gevraagd het tijdstip van bestelling en het ordernummer naar een speciaal e-mailadres te sturen.
Gisteren maakten bestellers al melding van het feit dat, toen ze hun oorspronkelijke bestelling wilden omzetten van verzenden naar ophalen bij een Apple Store, ze te horen kregen dat het maximale aantal voorbestellingen voor afhalen bereikt zou zijn. Dit zou betekenen dat ze de iPad niet op 3 april gegarandeerd zouden kunnen komen
 ophalen. Alles bijeen lijkt het er op dat de introductie een doorslaand succes gaat worden. Wat dit betekend voor de introductie in Europa moet nog blijken, maar al met al ziet dat er niet goed uit om er zomaar eentje te willen oppikken in een buurland. Iedereen wacht met smacht op de start van de voorverkoop in Europa. Een datum is nog niet gemeld, maar dat zal niet meer lang duren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten