donderdag 2 september 2010

iTunes 10 veilig voor jailbreak en unlock iPhone en iPad


Apple heeft gisteren een update uitgebracht van iTunes naar versie 10. Het belangrijkste nieuws, naast het nieuwe cd-loze icon, is de toevoeging van Ping. Een combinatie van Facebook, Twitter en LastFM.

De update is op de Mac via de Mac OS X software update te downloaden, maar gezien de ervaringen uit het verleden is het toch altijd raadzaam om even af te wachten met downloaden als je een gejailbreakte iPhone, iPad of iPod Touch hebt.

Vandaag werd code veilig gegeven door MuscleNerd van het iPhoneDevTeam. iTunes 10 is veilig voor jailbreakers en unlockers. Je kunt gewoon probleemloos synchroniseren, in DFU modus herstellen en zelf de IPSW bestanden kiezen, waaronder ook de zelfsamengestelde. Wel waarschuwt hij uitdrukkelijk om NIET te updaten naar 4.1 als deze volgende week uitkomt.

Een app die zeker niet meer werkt in iTunes 10 in ieder geval is WifiSync. Deze maakt ge/misbruik van iTunes om een aangesloten USB iPhone of iPad te simuleren. Hier heeft Apple nu een stokje voor gestoken. Dat is ook een functie die ik al lang standaard in iTunes had verwacht...misschien versie 10.1?

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

1 opmerking:

  1. Ever wanted to get free Twitter Re-tweets?
    Did you know that you can get them ON AUTO-PILOT & TOTALLY FREE by registering on Like 4 Like?

    BeantwoordenVerwijderen