dinsdag 14 september 2010

Apple zet in op iPad bij bedrijven

Apple heeft op haar VS website een hele nieuwe sectie ingericht voor de iPad bij bedrijven. Er worden vier grote bedrijven met aanzien in verschillende sectoren voorgesteld.

De ster is de Hyatt Hotels & Resorts die de iPad nu gebruiken in plaats van oudere apparatuur. De managers gebruiken de iPad om allerlei info over het bedrijf en als communicatiemiddel, maar ook om de de krant te lezen.


Ook voor klantregistratie en afrekenen met creditcard wordt de iPad gebruikt. Men is van plan de iPad steeds verder in de bedrijfsvoering en ook op lager niveau in te voeren en later ook aan gasten beschikbaar te stellen voor de ultieme huis weg van thuis ervaring die het Hyatt als motto heeft.

Een ander bedrijf is een leverancier van rehabilitatie middelen met 18.000 medewerkers, waarbij mobiliteit een grote rol speelt. Het hele verkoopteam is uitgerust met iPad's die op basis van een eigen app maximaal ondersteund worden onderweg en bij klanten.

Het is Apple er veel aan gelegen naast de particuliere markt ook de bedrijven warm te krijgen voor de iOS apparaten als de iPhone en iPad. In Nederland organiseert Apple op 23 en 24 september een dag speciaal voor het bedrijfsleven over Security op Apple platforms, zoals Mac OS X en iOS

Ik zal daar bij aanwezig zijn en uitgebreid verslag doen van de mogelijkheden voor beveiliging en de mogelijke risico's bij zakelijk gebruik. Want daar ligt de Achilleshiel van het slagen van die missie in het bedrijfsleven: beveiliging.

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten