dinsdag 31 augustus 2010

Nieuwe iPhone 4s vanaf 30 september?

Het bericht dat ons vandaag bereikte via Mexico is moeilijk te negeren. Volgens een interview met een directeur van Telcel krijgen zij vanaf 30 september nieuwe iPhone's 4 die het antenneontvangst probleem niet hebben.

Hij zegt dat klanten die een eerdere, van de ontvangstproblemen bevallen, iPhone 4 hebben kunnen deze omruilen onder bepaalde voorwaarden of wachten tot 30 september om de nieuwe, verbeterde iPhone 4 te nemen. Het interview is van 25 augustus en de uitspraken stroken met het feit dat het gratis case program van Apple eindigt op 30 september.

Op de speciale antennagate persconferentie antwoordde Steve Jobs een beetje dubbelzinnig op vragen waarom het bumper programma op 30 september eindigt. Hij gaf als antwoord dat ze even de tijd wilden nemen om zaken te evalueren en misschien vinden we wel een oplossing.

Een oplossing in de zin van een ander ontwerp in combinatie met het produceren van grote aantallen is onwaarschijnlijk. De antenne maakt onlosmakelijk deel uit van de hele constructie van de iPhone 4.

Het maximale dat ik verwacht is dat Apple een manier gevonden heeft de metalen antenne te voorzien van een isolerende doorzichtige laag die contact uitsluit. Een 's' versie verwacht ik niet eerder dan volgend jaar. Dat kan ook makkelijk...de A4 processor loopt nu niet op maximale kracht, de kloksnelheid opschroeven in combinatie met een betere batterij levert automatisch een iPhone 4s op...

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten