donderdag 19 augustus 2010

iPad levertijden slinken, iPhone 4 na september beter leverbaar

De tijden van lang wachten op een iPad lijken voorbij. Tot gisteren was de levertijd na bestellen nog 7-10 dagen, sinds vandaag heeft Apple de levertijden bijgesteld tot 5 dagen.

Bij resellers in de buurt, zoals MediaMarkt, Ivizi en Gravis en Aixxes in Aken hebben ze de meeste modellen gewoon op voorraad. Ook vorige week in Brugge lagen tientallen iPad's in de vitrines. Hier is het meeste leed schijnbaar geleden.

De iPhone 4 is een heel ander verhaal. Levertijd via T-Mobile met abonnement bedraagt 3-5 weken en op eBay en Marktplaats zijn de modellen uit landen als BelgiĆ«, Zwitserland, Duitsland, ItaliĆ« en Engeland, al dan niet fabrieksmatig unlocked, te krijgen vanaf €800 voor de 16Gb iPhone 4.

Maar er is goed nieuws. Volgens vogeltjes die twitteren, zal aan de krapte na september een einde komen. De toeleveranciers van Apple hebben hun producties op orde en draaien nu op volle toeren.

In de VS zijn de eerste meldingen binnen van bestellers die binnen 4 dagen na bestelling bericht kregen dat hun iPhone 4 zou worden afgeleverd via UPS.

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

1 opmerking:

  1. There is a chance you're eligible for a complimentary Apple iPhone 7.

    BeantwoordenVerwijderen