dinsdag 20 juli 2010

iLife '10 in september

Bij Amazon verscheen een nieuw boek uit de dummy serie; iLife '10 voor Dummies. De releasedatum staat gepland voor 23 september, wat een iLife update suggereert rond die tijd. De beschrijving van het boek bij Amazon.fr vermeldt geen nieuwe functies of toepassingen. De omslag van het boek laat alleen de vijf bekende onderdelen; iPhoto, iMovie, Garageband, iWeb en iDVD.

Voor nu krijgt Amazon het voordeel van de twijfel. Ondanks het feit dat For Dummies één van de grootste how-to uitgevers ter wereld is, is het onduidelijk of Apple een pre release versie van haar nieuwe software beschikbaar heeft gesteld om een boek tegelijkertijd met de release van de nieuwe versie uit te brengen.

De laatste update van iLife is al weer 17 maanden geleden, in januari 2009, uitgebracht. Al jaren brengt Apple updates van iLife uit aan het begin van het jaar samen met de Macworld. Nu Apple zijn rug heeft gekeerd naar de Macworld lijkt een update in september reëel.

September is ook in het kader van de start van het nieuwe schooljaar een goede datum. In het kader van de jaarlijkse Back to School actie kunnen hiermee potentiële Mac kopers over de streep worden getrokken.

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

1 opmerking: