woensdag 14 juli 2010

Gerucht: Apple heeft iPhone 4 al aangepast

Dit is zo'n 'hmm' bericht. Zowel Gizmodo als iFixit claimen berichten te hebben gehad van iPhone 4 bezitters die zeggen de afgelopen dagen een iPhone 4 te hebben ontvangen die er anders uit zag.

Het lijkt er op dat Apple de designfout waardoor de antenne ontvangst problemen ontstaan heeft aangepakt.

Een gebruiker meldt Gizmodo dat zijn nieuwe iPhone 4 er anders uitziet dan de eerste. De plastic van de voorzijde is minder zwart dan de eerdere versie. Zelfs de sensor is nu, anders dan bij de eerste versie 4, goed zichtbaar. De rvs rand ziet er minder ijzerachtig uit, zelfs matter. Het lijkt alsof er een soort coating overheen zit. Het meest opmerkelijke is dat hij de eerdere ontvangstproblemen niet kan repliceren.

Een soortgelijk bericht bereikte iFixit die er meteen op uit trok om een nieuwe iPhone 4 te kopen. Helaas was deze van de eerste serie. Zij vermoeden dat Apple bij één van haar fabrieken een nieuw procédé is gestart, maar het is niet logistiek te achterhalen waar de nieuwe versies terecht zijn gekomen.

Beide websites vragen nu bezitters van een nieuwe versie deze beschikbaar te stellen zodat deze claims kunnen worden gestaafd.

Ondertussen waarschuwen analisten dat een terugroep actie van iPhone 4's Apple 1,5 miljard dollar kan kosten. Wereldwijd blijft de vraag naar de iPhone 4 onverminderd groot. Op de website van T-Mobile.nl is de iPhone 4 van de website verdwenen...

Rare wereld...

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten