maandag 12 juli 2010

Geohot: Geen iPhone 4 jailbreak!

Meester hacker Geohot heeft te kennen gegeven toch niet in de race te zijn voor een iPhone 4 jailbreak en/of unlock. Dit lijkt een tegenslag voor de iPhone jailbreak community. In bijna alle jailbreakmethoden de afgelopen jaren had hij immers de hand.

Vroeger was de jailbreak een uitdaging. De moeilijkheid van het jailbreaken was ook zijn grootste motivatie zegt hij. Volgens Geohot is de community de afgelopen jaren veranderd. Gebruikers verlangen gewoon een jailbreak van hem en zijn ook nooit tevreden.

'De reden is geen technische. Het houdt nooit op, gebruikers zijn nooit tevreden. Na blackra1n eiste men een unlock, na blacksn0w wilde men een untethered jailbreak. Ik mis de dagen dat het jailbreaken nog moeilijk was en de gebruikers van een hoger niveau waren'.

Hiermee blijkt ook dat zijn vorige post op zijn blog een fake was...hij is niet van plan zelfs maar een poging te wagen.

Ik geloof er helemaal niets van. Ok, Geohot is een apart figuur die getergd moet worden voor hij tot topprestaties in staat is. Of hij hiermee Apple zand in de ogen probeert te strooien en te verleiden tot publicatie van iOS 4.01, om dan genadeloos toe te slaan...?!

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten