dinsdag 8 juni 2010

iTunes 9.2 staat op uitkomen

Gisternacht kondigde Apple in een persbericht Safari 5 aan en niet, zoals verwacht, tijdens de keynote van Steve Jobs. Na de aankondiging ging de download ook weer snel offline, om later vannacht toch bij de software update te verschijnen.

Om iOS 4 te gebruiken heb je ook de nieuwste versie van iTunes nodig staat te lezen op de productpagina van de iPhone 4. Maar wie op de link klikt komt bedrogen uit. De link stuurt je nog naar de actuele 9.1.1 versie.

Vanaf gisteren werden wel de ontwikkelaars al getrakteerd op de Gold Master van iTunes 9.2 en de eerste tests zijn bemoedigend.

De nieuwe mappen structuur wordt nu ondersteund met de restore van iOS4 en de iBooks kunnen worden gesynced tussen iPad en iPhones, ook is er de ondersteuning voor PDF's.

Er is een zichtbaar snellere synchronisatie waargenomen en kan er sneller gescrolled worden door lijsten dan in de eerdere versie's. De update van iOS4 komt op 21 juni beschikbaar en zoals altijd zal de iTunes update een paar dagen eerder verschijnen, misschien zelfs al volgend weekend.

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten