zondag 20 juni 2010

iPhone 4 pre-order saga krijgt naar vervolg

De pre order problemen van de vorige week krijgen een vervolg. Gisteren nog meldingen van blijde bestellers dat hun iPhone 4 gereed werd gemaakt voor verzending met de bevestiging van de verzending vandaag.

Anderen daarentegen krijgen vandaag de melding dat de order is gecancelled door AT&T omdat ze de pre order procedure niet hebben afgemaakt, terwijl hun creditcards wel zijn belast. Dit is natuurlijk weer een smet op de lancering van de iPhone 4.

Het lijkt er op dat de bestellingen willekeurig worden gecancelled. Zou Apple er te veel hebben laten doorgaan bij te weinig voorraad? Er waren namelijk ook al berichten dat de productiecapaciteit niet volledig kan worden benut door leveringsproblemen van de leverancier van de beeldschermen.

Als klap op de vuurpijl krijgen klanten die bij hun bestelling een beschermende bumper hebben besteld ook een teleurstelling te verwerken; de bumpers worden bij de verzending van de iPhone nog niet mee verzonden omdat ze nog niet beschikbaar zijn.

Dit is de tweede introductie dit jaar van Apple die door de grote vraag verre van soepel verloopt. Na de iPad nu de iPhone. Ik wacht nog steeds op het beschikbaar komen van de USB en sd kaart adapters voor de iPad. De leverdatum is in de online stores wereldwijd veranderd in; beschikbaar over 4-6 weken...

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten