donderdag 3 juni 2010

Hoeveel? iPad camera connection kit op eBay voor $187

De iPad gekte en schaarste kent geen grenzen. Waren er gisteren meldingen van een Apple iPad cover winkelprijs $39, waar op eBay meer dan $440 voor werd geboden. Hier werd nog gedacht dat bieders er van uit gingen dat de ipad inbegrepen is, maar 6 x over de kop voor 2 stekkertjes is toch wel erg veel.

Met meer dan 2 miljoen iPads verkocht wereldwijd blijkt Apple namelijk niet alleen de vraag naar iPads niet aan te kunnen, maar ook de toebehoren zijn moeilijk leverbaar. De camera connection kit die in de winkel $29 kost heeft nu een hoogtepunt van $187 bereikt bij eBay met 50 biedingen!

Momenteel is er voor de kit een levertijd van 3-4 weken, maar sommigen zijn wel erg gesteld op dit toebehoor om er zoveel voor te willen bieden. In Duitsland bijvoorbeeld is de kit ook nog niet leverbaar, anders had ik er daar ook wel een paar opgepikt. Met een jailbreak is het namelijk mogelijk om naast een camera ook een USB disk of stick aan te sluiten en de bestanden te benaderen. Of dat de reden is van de aanloop weet ik niet, maar ik wacht wel nog even...

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten