zaterdag 26 juni 2010

Doe het zelf oplossingen antenne ontvangst iPhone 4

Na blijkt dat Apple er weinig aan kan doen softwarematig, zijn er inventieve gebruikers die het 'don't hold it the wrong way' antenne ontvangst probleem zelf oplossen met huis tuin en keuken middelen.

Wat heb je nodig? Een elastiek, plakband, rubberen polsband of blanke nagellak. De elastiek oplossing zien we hier en is niet echt praktisch:


De makkelijkste oplossing is het afplakken van de overgangen, tussenruimten, tussen de antenne's in de rand. Gewoon een stukje plakband erover en je bent klaar:


Wil je een oplossing die lijkt op de dure bumpers van Apple, neem dan een Livestrong armbandje of één van de vele varianten zoals de juichbandjes en doe die er omheen. En je echt handig dan kun je de gaten voor de headset en dockconnector uitsnijden:Natuurlijk kun je ook een case kopen van een andere aanbieder, maar je kunt ook blanke nagellak gebruiken om handcontact met de antenne's te voorkomen. Bedenk wel dat deze oplossing semi permanent is en je kunt het verknallen. Wellicht een tip om het een vrouw te laten doen...

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

1 opmerking: