dinsdag 15 juni 2010

Apple brengt nieuwe Mac Mini uit

Vanochtend heeft Apple de vernieuwde Mac Mini uitgebracht en wat is ie mooi...Een geweldig ontwerp uit één stuk aluminium en de helft platter dan de vorige versie.


Geleverd in twee modellen; het instapmodel met 2,4 Ghz Core2 Duo met 320 Gb harde schijf en 2 Gb geheugen voor $699 met Snow Leopard en het severmodel met 2,66Ghz, 4Ghz en een dual 500 Gb hard disk met de serverversie van Snow Leopard voor $999.


Beiden hebben de langverwachte HDMI aansluiting en een SD-card slot, Firewire 800 en 4 USB poorten. Daarnaast is er een mini display poort voor aansluiting van een Apple beeldscherm. De onderkant is volledig toegankelijk wat het echt een volwaardige desktop en professional machientje maakt.

Gezien de te verwachten nieuwe versie van de AppltTV wordt deze Mac Mini een ideale kandidaat om als echte multimedia machine te dienen voor die gebruikers die hun media liever op de harddisk hebben staan. De nieuwe AppleTV wordt geacht iOS te draaien met behulp van bestanden die gestreamed worden via de cloud.

- Geschreven met BlogPress op mijn iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten